Saya berada di sini untuk memberitahu anda tentang pengalaman peribadi saya. Saya juga berjxdi di rumah menerusi telefon dan bermain lebih daripada 50 syarikat Online [email protected] Malaysia telah mendaftarkan akaun dan Deposit. Saya juga telah ditipu 

Itulah, saya memenangi wang, mereka memberi saya banyak alasan untuk tidak membayar wang kepada saya atau block terus ! Jadi, hari ini saya akan mengajar anda bagaimana untuk memilih Online [email protected] supaya anda tidak akan ditipu.

1 – Reka Bentuk Web: Perhatikan reka bentuk web. Secara umum, laman web syarikat-syarikat besar cantik, warna terang dan reka bentuk dirasakan, supaya anda dapat melihat sekilas bahawa syarikat itu sangat berdedikasi ke laman web, tidak casually.

2 – Platform Permainan: Online [email protected] dibahagikan kepada dua jenis, yang disebut API dan yang lainnya disebut Bookie.

– API adalah platform penyewaan syarikat yang menghubungkan terus ke laman web mereka. Anda hanya perlu mendaftarkan satu akaun dengan syarikat untuk memainkan semua permainan perjxdian. API platform sewa pasti lebih berkuasa dari segi kewangan. Kerana menyewa platform hanyalah membayar sebanyak RM3000 – RM10000 sebulan!

– Bookie adalah syarikat akan buat game ID kepada anda dalam bentuk Bookie.

Contoh, jika anda deposit Rm1000 untuk bermain slot , mereka akan buat Kiss / R0llex ID untuk anda. Anda hanya boleh bermain permainan yang tersedia dalam Kiss / R0llex. Jika anda mahu bermain bola sepak, mereka perlu buat akaun lain bagi anda seperti [email protected] / SB0……

3 – Customer Service : Pemerhatian kualiti dan profesionalisme Customer Service. Biasa Customer Service harus dalam talian 24 jam sehari. Jika anda mendapati syarikat customer service menunjukkan offline selama lebih dari 1 jam ,  jangan menyertai syarikat ini 。Kebarangkalian ditipu adalah setinggi 75%

4 – Pengiklanan

Syarikat-syarikat yang umumnya mempunyai perniagaan dalam minda bersedia untuk membayar pengiklanan. Syarikat tersenarai MCD KFC Ini syarikat yang sudah berjaya masih membelanjakan wang untuk mengiklankan..Jadi anda boleh menggunakan pengiklanan untuk mengetahui jika syarikat mempunyai kekuatan kewangan.

Di atas adalah idea peribadi saya . Tidak tahu Anda mempunyai cara yang lebih baik ..

 

Di samping itu, anda juga boleh rujuk laman web berikut untuk mengetahui mana yang sudah ada di black list !

– TOM  www.tom188.com

– BOXUN www.boxun8.my 

Semua perkara di atas semuanya berkaitan dengan perjxdian Malaysia. Saya akan memilih rating 4 bintang atau lebih untuk deposit. Semakin tinggi tahap yang diperoleh syarikat yang boleh dipercayai ,anda boleh mencubanya.

Saya juga telah mencuba beberapa website di Malaysia yang service baik , Deposit dan withdrawal laju..

1)  INFINIWIN

2) 18CLUB

3) ROYALEWIN

Saya harap anda berjxdi senang.